top of page

Haardwanden

In de buurt van Aalst vindt u de toonzaal van Stassijns waar wij alle mogelijkheden voor haardwanden met u bespreken. Wij zijn één van de weinigen in ons segment in nabij Aalst die de realisatie van een haardwand van a tot z zelf in de hand heeft. U hoeft zich dus geen zorgen te maken qua ontwerp, productie en planning. Wij doen alles rondom onze haardwanden zelf. Onze ervaren plaatsingsdienst staat steeds garant voor een vlotte en verzorgde afwerking zodat onze haardwanden een echte eyecatcher worden.

4_18_slarge.jpg
Gashaarden

We bieden veel mogelijkheden voor haardwanden

Gashaarden als alternatief op de traditionele houthaard

Een houthaard is een van de mogelijke haardwanden die wij bieden in onze zaak nabij Aalst. Een houthaard geeft het traditionele vuur: knetterende houtblokken, een warme gloed en de geur van hout. Kortom, wandhaarden met hout zijn de ultieme sfeermaker in het huis. Wij plaatsen met kennis van zaken verschillende merken houthaarden in uw haardwand. Denkt u hierbij aan de volgende merken:

  • Bellfires

  • Barbas

  • M-Design

  • Dovre

  • BGfires

  • Faber

  • Stûv

  • Austroflamm

  • Olympia

De moderne houthaarden hebben een hoog rendement en een zuinig verbruik van hout. De gekende liftdeurhaarden zijn moderne houthaarden met een strakke afwerking en vormgeving. Wij beschikken daarnaast over inzethaarden voor hout. Naast haarden, vindt u bij Stassijns in Opwijk een groot aanbod aan andere toepassingen van natuursteen.

Een moderne gashaard heeft een erg realistisch vuurbeeld én is zuinig in gasverbruik. Met een eenvoudige druk op een afstandsbediening, tablet of smartphone kunt u de gashaard ontsteken. Wij installeren betrouwbare en efficiënte haarden vanuit de omgeving van Aalst met een groot gebruiksgemak. Ideaal dus als u wilt thuiskomen en meteen wilt genieten van een haardvuur zonder zorgen. Een gashaard typeert zich ook in weinig onderhoud en een lange levensduur. Heeft u toch de voorkeur voor een open vlam? Dan koopt u bij ons ook open haarden. Om een beeld te krijgen van onze mogelijkheden, bekijkt u onze realisaties.

Bespreek de wensen voor uw ideale haardwand met ons in de buurt van Aalst

Wij spreken graag met u over uw noden en wensen ten aanzien van haardwanden. U kunt ons telefonisch bereiken via 052/35.60.78 of stuur een e-mail naar info@stassijns.be. In Opwijk, in de buurt van Aalst, kunt u naast haarden ook terecht voor andere natuurstenen bewerkingen voor in uw huis. Denkt u hierbij aan een arduin trap. Breng ons een bezoek!

Merken

Bellfires, Barbas, M-Design, Dovre, BGfires, Faber, Stûv, Austroflamm, Olympia, …

bottom of page