Haarden

Wij zijn één van de weinigen in ons segment dat de realisatie van uw haardwand van a tot z zelf in de hand hebben “U hoeft zich dus geen zorgen te maken qua ontwerp, productie en planning. Wij doen alles zelf

Onze ervaren plaatsingsdienst staat steeds garant voor een vlotte en verzorgde afwerking zodat uw haardwand een echt Eyecatcher is in uw interieur.

Gashaarden

Gashaarden

Een gashaard van tegenwoordig heeft een erg realistisch vuurbeeld, bovendien zijn ze zuinig in gasverbruik. Met een eenvoudige druk op een afstandsbediening, tablet of smartphone kunt u de gashaard ontsteken. Stassijns installeert betrouwbare en efficiënte gashaarden met een groot gebruiksgemak. Ideaal dus als u wilt thuiskomen en meteen genieten van een haardvuur zonder zorgen. Een gashaard typeert zich ook in weinig onderhoud en een lange levensduur.

4_18_slarge.jpg

Houthaarden

Een houthaard is het traditionele vuur: knetterende houtblokken, een warme gloed, de geur van hout, … Kortom, een houthaard is de ultieme sfeermaker in het huis. Stassijns plaatst verschillende merken van houthaarden met kennis van zaken. De moderne houthaarden hebben een hoog rendement en een zuinig verbruik van hout. De gekende liftdeurhaarden zijn moderne houthaarden met een strakke afwerking en vormgeving.

Merken

Bellfires, Barbas, M-Design, Dovre, BGfires, Faber, Stûv,MCZ, Austroflam, Olympia, …