top of page

Arduin trap

 Proces in eigen hand

 

 Eigen atelier

 

 Natuursteen op maat

 

Vanuit het atelier van Stassijns in Opwijk, dichtbij Aalst, is het mogelijk een Arduin trap te realiseren voor zowel binnen als buiten in uw huis. Arduin is een blauwsteen die goed bestand is tegen slijtage en daarmee is het een ideaal materiaal voor uw trap. De eigenschappen van arduin laten zich goed lenen voor diverse afwerkingen, die gerealiseerd worden in de nabijheid van Aalst.

gashaard

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken

Waarom kiest u voor een arduin trap?

Een trap van arduin heeft vele voordelen voor u en uw interieur. Zo is de uitstraling van de steen tijdloos. Ook is ieder stuk uniek, omdat de natuur de steen gevormd heeft. Daarnaast weerkaatst het arduin licht dat erop schijnt, wat zorgt voor een glinsterend effect. In het donker zorgt het arduin daarentegen voor een modern aanblik. Een dergelijke trap is door deze eigenschappen niet gevoelig voor veranderingen in uw interieur. Wilt u ook arduin in uw tuin? Bij Stassijns kunt u voor uw terras kiezen voor arduin boordstenen.

Andere mogelijkheden voor natuursteen in uw huis

U kunt er ook voor kiezen om nog meer natuursteen in uw woonkamer te verwerken. Vraag in onze toonzaal, nabij Aalst, gerust naar de mogelijkheden passend bij uw arduin trap. Voor vele bewerkingen van natuursteen in de regio Aalst, zijn wij de te benaderen partij.

Hoe wij werken

winkel

Bezoek aan onze showroom & advies op maat

Opmeten en persoonlijk 3D ontwerp 

Offertevoorstel

machine.jpeg
machine

Vervaardigen in eigen atelier

plaatsing

Plaatsing

Contacteer ons voor raad en daad

Bent u benieuwd geworden naar onze mogelijkheden om uw trap een nieuwe uitstraling te geven? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 052/35.60.78 of u stuurt een e-mail naar info@stassijns.be. Bent u op zoek naar interieurinspiratie in regio Aalst of wilt u direct een beeld bij onze toepassingen? Kom dan langs in onze toonzaal in Opwijk.

Contact

info@stassijns.be

052/35.60.78 

Steenweg op Dendermonde 127/130, 1745 Opwijk 

Maandag - Vrijdag     

9:00 - 12:00      13:30 - 18:00

 

Zaterdag          

9:00 - 12:00      14:00 - 17:00

bottom of page