top of page

Interieur in de omgeving van Aalst

 Proces in eigen hand

 

 Eigen atelier

 

 Natuursteen op maat

 

Bent u op zoek naar nieuwe onderdelen voor uw interieur en woonachting in de nabijheid van Aalst? Stassijns kan u een divers scala aan natuursteen bewerkingen bieden passend bij de wensen voor uw woning. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan tafels, bevloeringen, keukenwerkbladen en kolommen om uw huis meer karakter te geven. Met onze experts bespreken wij uw bestaande woonruimte en de aanpassingen die u graag wilt doen.

gashaard

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken

Een interieur naar wens wordt gerealiseerd door vakmensen uit de omgeving van Aalst

Natuurstenen elementen in uw woning zorgen voor een tijdloze en karaktervolle uitstraling. Daarnaast vergt natuursteen weinig onderhoud en is het slijtvast. Dit zorgt ervoor dat uw meubelstuk een lange tijd mee gaat. De toepassing van natuursteen in uw interieur kan zowel simpel als uitbundig zijn. Meubilair op maat is mogelijk met de natuurstenen die wij tot onze beschikking hebben. Nabij Aalst, in ons atelier in Opwijk, worden op maat gemaakte haardwanden vormgegeven die een echte toevoeging zijn aan uw interieur. Als een haard niet uw wens is, zijn er tal van andere mogelijkheden voor natuursteen in uw woonkamer.

Hoe wij werken

winkel

Bezoek aan onze showroom & advies op maat

Opmeten en persoonlijk 3D ontwerp 

Offertevoorstel

machine.jpeg
machine

Vervaardigen in eigen atelier

plaatsing

Plaatsing

Kom bij ons binnen om de mogelijkheden te bespreken

Gezien de talloze mogelijkheden, gaan wij graag met u het gesprek aan over uw wensen. In regio Aalst is Stassijns een begrip op het gebied van natuursteen. Wij bieden u graag een indruk van enkele realisaties. Wij zorgen vanuit ons atelier in Opwijk, nabij Aalst, voor een interieur dat bij u past. Wilt u meer informatie? Bel ons dan via 052/35.60.78. U kunt ook een e-mail sturen naar info@stassijns.be.

Contact

info@stassijns.be

052/35.60.78 

Steenweg op Dendermonde 127/130, 1745 Opwijk 

Maandag - Vrijdag     

9:00 - 12:00      13:30 - 18:00

 

Zaterdag          

9:00 - 12:00      14:00 - 17:00

bottom of page