top of page

Meubilair op maat

 Proces in eigen hand

 

 Eigen atelier

 

 Natuursteen op maat

 

Vanuit de showroom van Stassijns in Opwijk, kunnen wij samen uw visie creëren voor meubilair op maat. Een rustige woonomgeving maakt u mogelijk door uw de meubels in uw huis op maat te laten maken. In ons atelier zijn er vele mogelijkheden om natuursteen in te zetten voor uw meubilair.

gashaard

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken

Maak uw inrichting compleet met meubilair op maat

Ons bedrijf biedt vele mogelijkheden voor natuursteen in uw interieur. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan tafels, venstertabletten of plinten. Deze natuurstenen toevoeging zorgt voor een tijdloze uitstraling in uw woning en gaat lange tijd mee. Samen bespreken wij uw wensen en maken we keuzes over de soort natuursteen, de toepassing hiervan en de afwerking. Hiermee tillen onze expertise en uw visie de uitstraling van uw woning naar een nieuw niveau. Naast meubilair op maat, biedt Stassijns ook de mogelijkheid om een trap van natuursteen in uw woning te realiseren, zoals een arduin trap.

Hoe wij werken

winkel

Bezoek aan onze showroom & advies op maat

Opmeten en persoonlijk 3D ontwerp 

Offertevoorstel

machine.jpeg
machine

Vervaardigen in eigen atelier

plaatsing

Plaatsing

Ontdek alle mogelijkheden die wij hebben voor uw wensen

Stassijns heeft jarenlange expertise in het bewerken van natuursteen tot meubilair op maat in de regio Aalst. Twijfelt u of dit passend is bij uw wensen? Bel ons gerust via 052/35.60.78 of stuur een e-mail naar info@stassijns.be. Tevens bent u welkom in onze toonzaal in Opwijk. Kijkt u ook eens naar onze realisaties.

Contact

info@stassijns.be

052/35.60.78 

Steenweg op Dendermonde 127/130, 1745 Opwijk 

Maandag - Vrijdag     

9:00 - 12:00      13:30 - 18:00

 

Zaterdag          

9:00 - 12:00      14:00 - 17:00

bottom of page