top of page

Uw woonkamer met natuursteen

 Proces in eigen hand

 

 Eigen atelier

 

 Natuursteen op maat

 

Een stijlvolle woonkamer kan niet zonder een product van natuursteen. De tijdloze uitstraling zorgt voor jarenlang genot. Gelukkig vindt u bij Stassijns in Opwijk een verscheidenheid aan toepassingen van natuursteen voor uw voornaamste leefomgeving. Natuursteen is uiteraard door de natuur tot stand gekomen. Ieder stuk natuursteen heeft een uniek karakter en is daardoor perfect voor verwerking in uw woonkamer.

gashaard

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken

U richt met onze hulp uw woonkamer stijlvol in met natuursteen

Wij kunnen natuursteen op vele wijzen voor u bewerken: van volledige haardwanden tot een salontafel of keukenwerkblad. Natuursteen is veelzijdig toe te passen in uw woonkamer. Vanuit ons atelier in Opwijk realiseren onze vakmensen natuursteen meubilair op maat voor u. Hierbij kiest u ook voor diverse afwerkingen, passend bij uw wens. Natuursteen is van zichzelf slijtvast, waardoor bewerkingen ervan een lang leven genieten. Wilt u liever een trap van natuursteen? Vraagt u ons dan naar de mogelijkheden voor een arduin trap.

Hoe wij werken

winkel

Bezoek aan onze showroom & advies op maat

Opmeten en persoonlijk 3D ontwerp 

Offertevoorstel

machine.jpeg
machine

Vervaardigen in eigen atelier

plaatsing

Plaatsing

Breng een bezoek aan onze showroom

Bij Stassijns in Opwijk, nabij Aalst, realiseert u uw woonwensen ten aanzien van natuursteen. U creëert met onze hulp een woonkamer met natuursteen naar wens. Ons vakkundig personeel staat u graag te woord om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op via 052/35.60.78 of stuur een e-mail naar info@stassijns.be.

Contact

info@stassijns.be

052/35.60.78 

Steenweg op Dendermonde 127/130, 1745 Opwijk 

Maandag - Vrijdag     

9:00 - 12:00      13:30 - 18:00

 

Zaterdag          

9:00 - 12:00      14:00 - 17:00

bottom of page