top of page

Open haarden uit de nabijheid van Aalst

 Proces in eigen hand

 

 Eigen atelier

 

 Natuursteen op maat

 

Stassijns is te benaderen voor al uw wensen ten aanzien van open haarden in Opwijk en de omgeving van Aalst. Een open haard zorgt ervoor dat uw zintuigen worden geprikkeld. De geur van een brandend vuur, de stralingswarmte op uw huid en de aanblik van de vlammen zorgen voor een volledige beleving in uw woonruimte.

gashaard

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken

Wij beschikken over expertise in open haarden die u koopt vlak bij Aalst

Vakkundig geïnstalleerde open haarden vormen het hart van uw woning. Samen met vrienden of familie kunt u rondom de haard genieten van de geur en warmte die het houtvuur u biedt. U kunt een open haard combineren met een maatwerk haardwand. Open haarden kunnen gerealiseerd worden bij klanten die woonachtig zijn in de omgeving van Aalst en al beschikken over een schoorsteen. Wij adviseren u graag over de al onze mogelijkheden in open haarden, maar ook voor inzethaarden voor hout kunt u bij ons terecht.

Hoe wij werken

winkel

Bezoek aan onze showroom & advies op maat

Opmeten en persoonlijk 3D ontwerp 

Offertevoorstel

machine.jpeg
machine

Vervaardigen in eigen atelier

plaatsing

Plaatsing

Vraag advies over uw ideale haard aan onze medewerkers

Vanuit ons atelier in regio Aalst, hebben wij tal van mogelijkheden aan open haarden. Naast het realiseren van uw ideale haard, leveren de medewerkers van Stassijns ook volledige naservice. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan via 052/35.60.78. Een e-mail kunt u sturen naar info@stassijns.be. Ook kunt u langskomen in onze toonzaal in Opwijk, nabij Aalst, waar wij u een beeld kunnen geven van ons maatwerk natuursteen. Loopt u gerust eens binnen.

Contact

info@stassijns.be

052/35.60.78 

Steenweg op Dendermonde 127/130, 1745 Opwijk 

Maandag - Vrijdag     

9:00 - 12:00      13:30 - 18:00

 

Zaterdag          

9:00 - 12:00      14:00 - 17:00

bottom of page