top of page

Een badkamer van natuursteen

 Proces in eigen hand

 

 Eigen atelier

 

 Natuursteen op maat

 

Bij Stassijns in de nabijheid van Aalst vindt u talloze mogelijkheden om natuursteen in te zetten in uw badkamer. In ons atelier in Opwijk, bekijkt u onze vele opties voor natuursteen. Met dit natuursteen realiseren wij douchebakken en douchewanden met een moderne uitstraling.

gashaard

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken

Uw dag starten in stijl in een badkamer van natuursteen

Wenst u een badkamer waarin een moderne, tijdloze uitstraling en gebruiksvriendelijkheid voorop staan? Nabij Aalst komt u met onze experts tot een ontwerp om uw badkamer aan uw wensen te laten voldoen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een douchebak met bijpassende wasbakken. U kiest vervolgens bij ons direct een bijpassende douchewand uit onze grote collectie natuurstenen. Ook kunt u bij ons vlakbij Aalst terecht voor meubilair op maat, om de uitstraling en de bruikbaarheid van uw badkamer met natuursteen naar een nieuw niveau te tillen. Maatwerk meubilair hoeft zich niet enkel te beperken tot uw badkamer. Bij Stassijns bieden we u bijvoorbeeld ook mogelijkheden voor het plaatsen van een trap van arduin.

Hoe wij werken

winkel

Bezoek aan onze showroom & advies op maat

Opmeten en persoonlijk 3D ontwerp 

Offertevoorstel

machine.jpeg
machine

Vervaardigen in eigen atelier

plaatsing

Plaatsing

Realiseer met ons uw ideale badkamer

Komt u uit regio Aalst en heeft u interesse in een badkamer van natuursteen? Dan gaan wij graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om maatwerk natuursteen te verwerken in andere ruimtes van uw woning. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen en onze toepassingen. U kunt direct contact met ons opnemen of onze showroom in Opwijk bezoeken. Bel ons via 052/35.60.78 of stuur een e-mail naar info@stassijns.be als u vragen heeft.

Contact

info@stassijns.be

052/35.60.78 

Steenweg op Dendermonde 127/130, 1745 Opwijk 

Maandag - Vrijdag     

9:00 - 12:00      13:30 - 18:00

 

Zaterdag          

9:00 - 12:00      14:00 - 17:00

bottom of page