top of page

Kachels uit regio Aalst

 Proces in eigen hand

 

 Eigen atelier

 

 Natuursteen op maat

 

Heeft u behoefte aan een kachel om uw woonruimte dichtbij Aalst sfeervol te kunnen verwarmen? Komt u dan eens langs in onze toonzaal in Opwijk. Een kachel is een efficiënte manier om uw huis te verwarmen en zorgt ervoor dat u veilig kunt genieten van knisperend vuur in uw woning.

gashaard

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken

Wij hebben een divers aanbod aan kachels in de omgeving van Aalst

Een kachel biedt een sfeervol alternatief om uw huis te verwarmen. Kachels nemen minder ruimte in beslag en verwarmen effectief de ruimte waarin deze zich bevindt. Er vindt direct warmteafgifte plaats, in tegenstelling tot een radiator die tijd nodig heeft om warmte te geven. De medewerkers van Stassijns staan voor u klaar om u te voorzien van informatie over de diverse mogelijkheden en soorten kachels. Vanuit ons bedrijf nabij Aalst, bieden wij u naast kachels ook de mogelijkheid tot het installeren van een volledige haardwand.

Hoe wij werken

winkel

Bezoek aan onze showroom & advies op maat

Opmeten en persoonlijk 3D ontwerp 

Offertevoorstel

machine.jpeg
machine

Vervaardigen in eigen atelier

plaatsing

Plaatsing

Verwarm uw huis met een van onze kachels

Als u warm geworden bent voor een kachel in uw huis, breng dan een bezoek aan onze showroom in Opwijk, nabij Aalst. Samen bespreken wij de mogelijkheden van onze diverse kachels. Op door ons geplaatste haarden, leveren wij volledige naservice. Wilt u meer sfeervolle elementen in uw interieur? Stassijns is ook de plek voor natuursteen producten in de omgeving van Aalst. Neem vrijblijvend contact met ons op via 052/35.60.78 of stuur ons een e-mail met uw vragen of verzoek naar info@stassijns.be.

Contact

info@stassijns.be

052/35.60.78 

Steenweg op Dendermonde 127/130, 1745 Opwijk 

Maandag - Vrijdag     

9:00 - 12:00      13:30 - 18:00

 

Zaterdag          

9:00 - 12:00      14:00 - 17:00

bottom of page