top of page

Soorten kachels

 Proces in eigen hand

 

 Eigen atelier

 

 Natuursteen op maat

 

Wanneer u efficiënter een ruimte wilt verwarmen, zijn er verschillende soorten kachels waaruit u de keuze heeft. Naast het onderscheid tussen merken, is er allereerst sprake van een onderscheid in het type kachel dat u wenst. Twee soorten kachels zijn een houtkachel en een palletkachel. Graag ondersteunen wij van Stassijns u in het kiezen voor een kachel die het best bij uw wensen aansluit.

gashaard

Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken

Voor diverse soorten kachels kunt u bij ons terecht

Ons bedrijf beschikt al jaren over expertise op het gebied van kachels en haarden. In Opwijk, nabij Aalst, staan wij voor u klaar voor al uw vragen over kachels. Wanneer u graag geniet van de geur van brandend hout, is een houtkachel een goede optie. Een houtkachel biedt een schouwspel aan vlammen en is relatief goedkoop in aanschaf. Een palletkachel levert een hoog rendement en is een gebruiksvriendelijkere keuze. Wij bieden kachels aan verschillende merken, zoals Austroflamm en Dovre. 

Hoe wij werken

winkel

Bezoek aan onze showroom & advies op maat

Opmeten en persoonlijk 3D ontwerp 

Offertevoorstel

machine.jpeg
machine

Vervaardigen in eigen atelier

plaatsing

Plaatsing

Laat onze medewerkers u helpen met de kachel van uw dromen

In Opwijk bevindt zich onze toonzaal. Hier denken wij graag met u mee over de meest geschikte kachel voor uw wensen. Naast de verscheidene soorten kachels, realiseren wij ook volledige haardwanden. U kunt bij Stassijns, in regio Aalst, ook terecht voor maatwerk natuursteen. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. U kunt ons bellen via 052/35.60.78 of stuur een e-mail naar info@stassijns.be.

Contact

info@stassijns.be

052/35.60.78 

Steenweg op Dendermonde 127/130, 1745 Opwijk 

Maandag - Vrijdag     

9:00 - 12:00      13:30 - 18:00

 

Zaterdag          

9:00 - 12:00      14:00 - 17:00

bottom of page